Detär som det är

Igår såg jag Stjärnorna på slottet på TVn. Bland andra så medverkar Regina Lund. hon hade en grå munktröja på sig med en klok text. 

Och ja det är som det är. Ryggen fortsätter bråka. Känns som om det blir värre. C gav mig tips på ny övning igår. Som jag testat och ska fortsätta köra. 

Måste duscha idag men tror inte jag tar mig i och ur badkaret så ska gå in till farmor o ta mig en dusch. 

Här hemma ser det för hemskt ut. Jag skäms!

Men jag ska vara tacksam. Häromdagen när jag läste tidningen såg jag en dödsannons. En person född 1975. Kände igen namnet men tänkte först att det finns fler med det namnet tills jag såg namnen på de sörjande. En barndomsvän har förlorat kampen mot en elak sjukdom. Lämnat sambo och en dotter efter sig samt föräldrar och syskon! Hur orättvist är inte livet??

Jag är tacksam att jag lever. Jag mår inte bra, men det är inga dödliga sjukdomar jag bär på. Och det är jag så tacksam över!!!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge