Typ en vanlig trôkig fredag

Med massa ryggont. Behövde handla idag med och hade funderingar på HUR jag skulle lösa detta. Dra dramaten till o från affären funkar men bära tunga kassar…
Fick Walther att följa med mig. Han fick massa pantburkar av min farmor och han fick lov att köpa godis om han följde med. Sen lockade det att få ”skjuta på varorna” (självscanning). Packade allt i dramaten och kassen allteftersom vi gick i affären. Allt tungt i dramaten… Och väl i kassan åker vi på avstämning… Tjoho eller…not!
Bara o packa upp allt och när jag betalade packade Walther ner allt igen… Men inte som jag ville… Dvs det tunga i dramaten… Lyckades stuva om lite grann, men inte helt ok. Tack o lov slutade Peter typ då och hade bilen till jobbet och vi fick skjuts hem. Tack!
Walther fick välja mellan Tacos och hemlagad pizza. Och det blev Tacos. Och det var riktigt gott!! Snålade lite i affären och köpte bara köttfärs till Walther. Ingen kycklingfärs eller vegetarisk färs till mig. Men skar kycklingkorv i tunna strimlor och körde på tacokrydda. Blev riktigt bra. 
Myst framför TVn och nu ser jag på Den döende detektiven. Och det är snart slut o det är tur. För orkar inte titta mycket längre. Ska ta smärtlindring och lägga mig. Idag är ryggen värre än på några dagar.

Gonatt fina läsare!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge