Kurera ryggen

Testat yin-yoga efter tips från en av er läsare. Kändes skönt under passet. Nån rörelse var fruktansvärd. Men det gick bra.

Fick tips på bra instruktioner på Youtube. Personen som tipsade har svåra skador i sin rygg så hon vet vad hon pratar om.

För en tid sen beställde jag en Digital Therapy Machine på wish. Den skulle komma typ i februari men den kom idag. Så bra. Lite svårt att hitta rätt punkter att sätta paddarna men det känns otroligt skönt nu när jag sitter med maskinen igång. 

Sen tar det nog tid innan det ger effekt. Men man ska sitta 60 min varje eller varannan dag. Och hålla på typ 10 gånger och efter 6 gånger ska man ha effekt. Så har jag tolkat texten. Tyvärr är manualen på engelska:/

Nu har jag suttit i ca 45min. Och jag är iaf avslappnad. Alltid nåt.

Frågan är om man ska köra ett yogapass också? Eller ska man vänta? 

Vill bara bli bra i min rygg. 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge