Söka sjukvård eller inte?

Min rygg är skit. Blir aningen bättre Alvedon och supp diklofenak (som jag fått för magen). Jag bör inte använda diklofenak alls. Men just nu är det det som dämpar smärtan bäst, och jag är inte smärtfri ändå.

Att sätta sig går rätt ok. Men sen att resa sig! Aaaaaaaaj! Bara toabesök är en ren plåga!
När ska man då söka sjukvård?

På 1177.se står det typ att man ska söka sjukvård

  •  om smärtan varat i över 2veckor
  • Du har domningar i ben och fötter
  • Inte kan kissa eller kissar på dig
  • Om du har domningar o nedsatt känsel i könsorgan 
  • Har feber o känner dig sjuk.

Hmmm enda som stämmer är hur länge jag haft ont… Åh andra sidan har smärtan inte varit såhär skarp förrän i förrgår.

Domningar i ben har jag inte men ont i höger höft…

Så ska man kontakta sjukvård eller ej? Och ska jag söka vård måste jag låna bilen eller ordna skjuts. Min vårdcentral ligger 3 mil bort.

Suck!!! Blir så låst. Vill plocka, städa och greja här. Vill ha ordning. Men ryggen sätter stopp! Men jag ska försöka ändå. Plocka i och ur diskmaskinen får jag be Walther hjälpa mig med så jag slipper plåga mig med att böja mig ner. 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge