Bra kvinna reder sig själv…

Bara man har rätt verktyg!

Fick ju 4 hyllor till min Walkincloset i julklapp. 2 hade pappa monterat ihop, de andra två fick jag själv montera.

Och det va lite besvärligt men till slut. Blev än mer besvärligt med en satans ryggvärk. Höll knappt på att ta mig upp från golvet när jag suttit och skruvat. Och sen bära in och göra i ordning och lägga in i hyllorna… Min rygg har typ sagt upp sig:/

Försökte att inte visa när C från boendestöd kom, men det första hon sa va ”va är det med dig?”

Ska försöka se på kungafamiljen på svt1 innan jag lägger mig. Om jag klarar det. Har en tvätt som går också och som ska hängas när den är klar.

Men stolt över mig själv som fick ihop hyllorna. Hade ju ingen skiftnyckel att hålla emot muttern när jag drog åt skruven. Men hitta en tång till slut! Ska den som ger sig;)

Men det var med blod, svett och nästan tårar och lite plåster också för att få ihop allt! Men jag gjorde det!!

Nu är de på plats ihop med klädställningen och det finns gott om rymd att röra sig och förvaring! Allt är inte inlagt ännu på sina platser men en hel del är inlagt. Kommer bli så bra när det är klart.

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge