Årets sista vardag

Ja nu återstår endast 2 dagar av 2017.

Jag borde väl göra en årssammanfattning. Men med så mycket negativt i bagaget från detta år så skippar jag det helt enkelt. Vill ju vara så positiv jag kan.
Året har varit tufft men de motgångar jag mött tar jag med mig in i 2018 och tar vara på allt jag lärt mig genom motgångarna.
Årets sista vardag har varit bra. Var på banken ett ärende vid 9,30 och sen hämtade jag Walther kl 10 på Hattis. Myste och pratade lite innan han gick till min farmor och jag gick dagens andra promenad till stan. 

Lunchade på Thaipalatset med gänget från Alfhem. Mysigt och gott.

Fikade hos farmor när jag kom hem sen har jag i princip bara slappat. Nåja lite nytta har jag gjort. En vals med snabeldraken blev det och lite tvätt. Och så kvällsmat. Ser nu Hälsoresan med Lasse Åberg. Men vet i tusan om jag orkar se klart. Har sett den flera gånger innan. Tror jag kryper till kojs istället.

Jo jag har ju slutfört projekt 1 i min överraskning för nästa år som ni fick sneakpeak på för några dagar sedan… Men ni får vänta några dagar till innan jag visar. Men någon gång mellan den 2-5 Januari kommer det upp.

Hur har er sista vardag varit?

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge