Vuxen kvinna och hörselprov

Idag var det dags för hörselprov för Walthers del. Var 1,5 år sen man senaste kollade just hörseln. Gick så bra det kunde. Men får inte svar på resultatet förrän Walther ska träffa de Dahllöf igen någon gång i början av 2018.

När vi var klara på Skas Skövde åkte vi till Biltema. Fick äntligen köpt min klädställning till klädkammaren. Köpte också en ny ringklocka. Den gamla var kass. Dock blev vi oense om vilken signal vi skulle ha. Walther ville ha Bjällerklang. Men jag valde en annan med lite fågelkvitter i bakgrunden. Ovant ljud. Fattade inte vad det var förut när det ringde på dörren. Och Gel har inte fattat riktigt ännu.

https://youtu.be/QgbBW7piCWI
Va inne på Dollarstore snabbt o köpte korgar till klädkammaren och köpte mig en skruvmejsel med 2 spårmejslar och 2 stjärnmejslar. Och när jag visade Walther sa han att jag var en vuxen kvinna nu som köpt en röd skruvmejsel. Vart får han allt ifrån?

Walther är på Hattis och jag har plockat och donat lite. Nu sitter jag i soffan helt slut. Blev lite jobbigt att lämna Walther idag så ångesten kom över mig.

Så har stickat lite och ser på Tina i Fjällen på tv4. Gillar verkligen Mat-Tina. 

Dock är jag extremt onyttig ikväll. Jordnötsbågar och Pepsi Max med ingefära.

Om en dryg timme kommer boendestöd hit och sen blir det sängen.

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge