Da’n före doppareda’n

Och jag känner ingen julkänsla alls. Va inte ens roligt att slå in julklappar. Blir inte många i år från oss. Men ändå. Förr älskade jag detta med paketinslagning. 

Jag mår sämre än jag ens erkänt för mig själv. Tyvärr. Men C fick mig att inse att så är fallet. Jag försöker hålla en fasad utåt och visa mig glad och framåt. På insidan är det inte så. Det är tomt på insidan. Tomt tomt tomt!

Men ingen mer än C och de andra på boendestöd verkar fatta hur jag mår. Tacksam för deras hjälp. Jag skulle inte klara vardagen utan dom just nu.

Imorgon är det julafton. Årets egentligen mysigaste dag. Men nej jag känner ingen som helst glädje. Ska ju åka till pappa och Tina och fira på eftermiddagen. Men jag skulle likaväl va hemma ensam. Känner ingen julglädje, utan massa ångest att träffa massa folk. Hur mycket jag än älskar dessa människor som kommer till pappa och Tina imorgon så känns allt tungt.

Förhoppningsvis vänder det lite när jag träffar Walther imorgon kväll. 

Snälla låt denna julhelgen gå snabbt förbi!!

God jul på er ändå kära läsare.

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge