Da’n före da’n före doppareda’n

Ja i övermorgon är det Julafton! Hur fort har inte året gått?
Har slitit ikväll med de sista julklapparna och ännu är jag inte klar. Blir mycket hemstickat i år då jag har så usel ekonomi just nu. Men å andra sidan är klapparna handgjorda med kärlek. Just nu stickar jag disktrasor. Hittade roliga mönster hos Hildurs barnbarn, månadsdisktrasor. Suttit vid datorn och gjort etiketter som ska skrivas ut imorgon. 

Disktrasan ni ser på bilden nedan är Januaris disktrssa. Har till min hjälp för att ha koll på varven använt min nya varvräknare jag köpte på wish. Eller köpte o köpte. Den var gratis så betalade bara frakten ca 19 kr. Likaså de små stickmarkörerna! Dessa är ej provade ännu. Men varvräknaren är invigd smidigt att man kan ha den som en ring och enkelt ha koll på varv och bara trycka med tummen när man byter varv! 

Ska efter att ha tagit hand om tvätthögen i hallen imorgon fortsätta stickandet. Tomtemor har bråda dagar nu

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge