Julstress och trasiga kassar

Ja nu börjar jag känna lite julkänsla och lite julstress. Har ett par julklappar kvar att ordna. Men annars är jag klar faktiskt. Min ekonomi tillåter inte massa julklappar.
Men Walther ska såklart få julklappar. Och idag hämtade jag ett stort paket på Statoil till Walther från min älskade vän Camilla och hennes pojkar. Tack tack tack! Detta paket slog jag in. Sen köpte jag en julklapp i Falköping idag. Har även köpt kalsonger och en tshirt Till honom. Slagit in och paketerat paket till Camilla och pojkarna. Detta skickas imorgon. Men blev en söt liten hög iaf:)

Shoppade både julklappar till Walther (köpte från min farmor med) och sen mat på netto. Tog ju inte med mig min dramaten idag så jag packade i pappkassar… Urbota dum idé i detta töväder. Var tungt och att ställa ner kassar ibland för att avlasta var ingen vidare idé heller… Gick in på Sibylla och köpte mat. Och där gick kasse 1 sönder. Bad om en kasse till maten och sen packade jag om varorna ur den trasiga kassen ner i min ryggsäck, och de kassar jag hade.

När jag sen klev av bussen hemma så började kasse 2 också sönder… fick panik…gick inte och packa om mer… Just då ringde Peter så jag frågade om han kunde hjälpa mig. Och det gjorde han!! Tack!
När jag väl kom innanför dörren hemma och lyfte kassen från hallen till köket så gick kassen helt sönder i botten. Men jag kom hem med den iaf.
Packade upp alla kylvaror, och packade om de varor farmor skulle ha och gick in till henne med det.
Har i princip bara slagit in julklappar sen. Gissa om jag blev paff när det knackade på dörren och M från boendestöd kom in?? Hur fort gick tiden? Fattade inte att klockan då redan var 20! Helt ställd!
Nu kallar sängen!
Har varit en lång dag.. lämnat papper till min handläggare på Soc och sen hem o äta, iväg till dagsjukvården. Där det var julfest. Jättekul! Mussade att fota dock!

Och vi läste horoskopet innan…o tro fasen att mitt stämde… Skulle ta det lugnt saker skulle gå sönder idag… O ja måste varit dessa kassar…hmmm….
Gonatt alla fina läsare.

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge