3e advent och plättmys

Imorse stekte jag glutenfria plättar till mig och Walther. Jag var också sugen men orkade inte göra två olika smetar så vi åt samma. Walther hade velat ha stora vanliga pannkakor så han åt inte många plättar. Jag just plättar är godare än pannkakor till frukost.

Såklart tändes 3e ljuset i vår lilla ljusstake/gran. Walther tyckte minsann att alla ljus skulle tändas. Men nej där satte jag stopp.

Gårdagsnattens sömnbrist gör somliga mer påmind idag trots att jag sovit som en stock inatt. Då äre bra med en farmor som bjussar på lunch. Ska gå fram till stan i eftermiddag och kika. Ska panta flaskor o burkar också och sen har vi en lott till någon utlottning de har på torget kl 15. Så ja vi får väl gå fram. Trots kylan. Är minus 1 grad just nu. Men var -6 imorse.

Ska nog slå in några av de julklapparna jag har också.

Va händer hos er idag den 3e advent?

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge