8 dagar kvar till julafton

Alltså har det redan gått ett år sen förra julen?

Blir en annorlunda jul i år. Julafton är jag barnfri. Det är Peters helg att ha Walther och det känns fint att de får fira julafton ihop. Men ju närmare julafton vi kommer desto mer ångestfylld blir jag av att inte få ge julklapp på morgonen, äta jullunch ihop och se Kalle Anka med Walther. Men jag ser framåt! Vi ses ju på juldagen:)

Men jag tror julen blir bra med eller utan prins Walther:)

Och jag vet vad jag får och jag har redan fått en soffa! Men finns mer saker jag bara skulle vilja ha. Och det är bara saker till hemmet!

Snälla tomten ge mig åtminstone nåt av ovanstående. Behöver alltihop.

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge