Mer matlagning…

Fortsätter la med lite storkok. Suttit här och funderat på vad jag ska laga bara… Men det blir korvstroganoff och ris. Grymt sugen på dillstuvad potatis oxå. Så kanske lagar en omgång det oxå och fryser in.

Skönt att ha massa färdigmat i frysen. För min del är det just lunch och även kvällsmat när jag är ensam hemma. Jag tycker det är så tråkigt att laga mat till mig själv hela tiden. Så det blir så mycket enklare med dessa matportioner. När Walther är hemma blir det helt nylagad mat för det mesta!

https://youtu.be/NyCA22pED84

Dagens mat blev super! Syns kasst men hade både charlottenlök, grön paprika, tomater och morötter i korvstroganoffen för den som undrar vart grönsakerna förutom tomaten är.

På köksbänken står ett antal burkar uppstaplade redo att fyllas på och frysas in:)

Och här sitter Gel och jag i soffan och chillar lite:)

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge