Mycket omkring mig.

Och det är inte bra. Jag tackar nej till folk som vill att jag kommer, tackar nej till saker jag gillar. Allt för att orka med det som verkligen måste göras.

Ikväll är det styrelsemöte med HRF. Årets sista och vi ska äta julmacka! Härligt. Min farmor ska passa Walther.

Imorgon ska jag på möte med budgetrådgivaren. Fett nervös inför det. Men kommer gå bra. C ska följa med mig också. Skönt!

Måste verkligen röja och städa upp i lägenheten. Mina stjärnor i vardagsrummet är paj BÅDA två. Men har skickat bilder till pappa som är elektriker och kollade om det går o byta lampor eller om man måste byta slingorna. Enligt min pappa går det bara att byta lampor. Men han skrev också att det finns billiga slingor att köpa då det är kanske bättre och billigare o byta slingorna helt enkelt. Ska kolla med han idag när vi ses på mötet.

Sen måste jag handla idag eller imorgon. Får se när det hinns med. Och när pengarna kommer in på kontot.

Satt Walther att städa sitt rum. Hjälpt han att plocka upp hans tvätt… Nu får han plocka upp resten. Alla miljoner lehodelar på golvet tex… Ska dammsuga o torka golvet sen. Han har kletat choklad på golvet,ser ut som skit!! Skruttunge! Men fatta vad ja älskar honom ändå!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge