Otillräcklig

Alltså jag har gjort fel och tabbar i mitt liv. Saker jag får sota för nu och även Walther till viss del. Visst gör många saker ihop med min ADHD. Men att bara skylla på det är inte ok alls. Jag borde ha tänkt längre… Under tiden jag låg inlagd på Psysockiatrisk klinik i september tänkte jag över massor. Hur jag ska räcka till för både mig själv och för Walther. Ekonsomin är den stora och svåraste biten. Jag får hjälp numera med egna medel via socialtjänsten. Och nej det är INTE socialbidrag. Men jag får hjälp att med min egna inkomst att betala räkningar, prioritera rätt och så småningom även göra en budget. Jag får en summa varje vecka insatt på mitt konto. Detta ska räcka till mat, hygien, resor till och ifrån dagsjukvården. Och även till kläder. Dock sparas det undan en slant så att jag vissa veckor kan få extra tex till just kläder. Igår berättade Walther att han och Peter klätt julgranen. Han ville ha en gran hemma hos mig med. Men jag har inte råd som det ser ut. Sen har kompisen frågat om vi vill fira nyår med dom i Helsingborg. Men jag får räkna en 1500kr för resa och uppehälle. Och så ska julklappar införskaffas. Walther sa att han kunde betala granen för sina sparpengar. Gör så ont i mig att han säger så. Han ska inte behöva betala det! Det är min förbannade skyldighet att göra julen så bra som möjligt. Men känner mig sååååå otillräcklig! Vilket gör att Herr ångestsson kommer och hälsar på. Får bita i det sura äpplet o göra det bästa av situationen.

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge