Fredagsmys ensam

Sitter här och ser unga mammor på viafree, jag vet jag är tjatig. Men det är just nu det program jag helst ser.

Precis ätit kycklingfilé i currysås, ris och grönsaker. Proppmätt!!

Tänt lite ljus och njuter av lite ensamhet.

Det är tomt och tyst utan Walther. Och just dessa helger när han är hos Peter är jobbiga. Han är ju två dygn på hattis först och sen två dygn hos Peter. Saknar han massor. Träffade honom liten stund i eftermiddag. Var hos Peter o fikade med mamma o Kalle och firade Walther i efterskott. Vi valde att ta det hos Peter idag för att inte krångla med Walther. Hade han kommit hem till mig så hade han inte velat åka med Peter hem sen. Han var lite ledsen när jag åkte hem. Han ville åka hem till mig. Men det gick bra till slut. Men det kändes i mammahjärtat!

Min älskade prins!

Sitter i soffan med Gel och mina stickor o bara myser.

Är riktigt trött ikväll egentligen. Så rätt gött o vila i soffan. O denna helg är en lugn helg och inget speciellt händer. Riktigt gött!

Ha en härlig fredagskväll:)

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge