Förhållande eller inte?

Ja jag har fått frågan ett par gånger om jag inte träffat någon ny kille. Jag svarar varken ja eller nej. Det finns en person som jag gillar och det är ömsesidigt men finns vissa omständigheter som gör att vi ännu inte satsar eller säger något offentligt.

Sen är det ju så att jag erkänner att jag inte är den lättaste att leva med.

Den killen som jag vill ha ska:

  • Acceptera och respektera mina och Walthers funktionshinder
  • Kunna ta Walther på rätt sätt.
  • Acceptera att jag sätter Walther främst.
  • Vara snäll och lyhörd. Men ändå vara bestämd.
  • Vara rolig
  • Gärna va lite romantisk
  • Acceptera att jag inte vill flytta ifrån Tidaholm.
  • Vara social
  • Inte gå för fort fram.

Jag längtar efter kärlek men samtidigt är jag rädd att släppa in någon i mitt liv. Jag har fortfarande svårt att släppa allt detta som skedde mellan mig och Peter. Det gör fruktansvärt ont fortfarande. Sen är ju inte skilsmässa klar riktigt ännu, i mars är den helt klar! Och det blir riktigt bra!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge