”Scout var redo…”

”…Alltid redo!”

Har ikväll varit på scoutavslutning uppe på toppmössan. Vi hade en mysig stund kring brasan. Drack glögg och njöt av lussekatter och pepparkakor. Sedan gick vi alla till en liten glänta där ledarna ställt ut stormlampor. Här fick alla scouter sina märken. Walther har tagit 3 märken denna termin.

Terminsmärket med människa och frågetecknet symboliserar att de lärt sig och utvecklats mer som människa. Knivmärket för att han lärt sig hantera kniv på rätt sätt samt Brinna som symboliserar kunskap att kunna tända en eld, stormlampor, och vad som gäller när man eldar.

Walther klev fram glatt när Gabbi sa ”Walther var redo”, och så svarade han stolt med hög röst ”Alltid redo”

Blev inget vidare foto, svårt att fota i mörker och en tjejs jacka reflekterade mycket.

Jag är en mycket stolt scoutmorsa.

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge