Irriterad

Sitter på bussen påväg till dagsjukvården. Ska va där om 13 min. Men är inte mer än halvvägs till Falköping. Den chaufför som skulle köra denna turen krångla till det o körde en annan tur och avgick från stationen och körde en annan rutt. Jag ringde efter 17 min till Västtrafik och frågade vart bussen som skulle avgå 12.06 från Ramstorpsvägen var. Jag stod där redan 11.58. De på Västtrafik hade ingen aning om förseningen. Men skulle återkomma via telefonen. Jag var arg ledsen och irriterad. Men strax efter kom bussen med en annan chaufför som ursäktade att hon va sen men att hon blivit insatt istället för kollegan att köra denna tur. Och nyss ringde Västtrafik upp mig och undrade hur det gick och jag sa som det var och chauffören hörde samtalet och sa att det var bra att Västtrafik följer upp såna här saker det gör ju att ryktet förbättras. Sitter ändå här med hög puls och lätt panikångest! Jag är SEN!!! Inte mitt fel och jag vet att de på dagsjukvården har överseende med såna här händelser. Men ändå! Jag tycker det är jobbigt! Sitter och försöker andas lugnt, lyssnar på musik och äter lite godis jag hade i väskan! Fy skäms på mig o äta mitt i veckan! Under tiden jag skrivit har vi strax nåt Falköping.

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge