Dålig skitdag blev bra ändå…

Helt slut o kände mig inte utvilad för 5 öre när jag vaknade i morse. Frusen, snörvlig o lätt ont i halsen. Upp ändå och väcka Walther. Glad att han va på humör för det livade upp mig. Plocka lite och sen gick jag o la mig liten stund innan C från boendestöd kommmed medicinen.

Vilade lite till sen innan jag röjde och T kom från boendestöd o fixade med min dosett. Han berättade oxå att jag äntligen får mitt kalk o mitt b12 i appdos from torsdag. Yeay.

Tog lite fika innan jag satte mig med stickorna. Repade upp ”klänningen” då den blev ful o konstig. Hade mätt fel!!!

Utanför snöade det rejält och jag funderade på OM jag skulle dra till dagsjukvården eller inte. Men bestämde att åka. Så bytte om och skulle tvätta håret… O lägger slangen i badkaret utan att stänga av vattnet = jag vart som en dränkt katt.

Bara o rota fram torra kläder och byta om. Strax före 12 kom jag iväg. Snöade som jag vet inte vad o fick såklart snön i ansiktet… I hate it!!!

Kom iväg med bussen till dagsjukvården. Bussar va försenade så jag kom mer för sent än jag tänkt mig. Men det va ok för dom på dagsjukvården.

Fick glatt besked där. Hade tagit en 3e plats i förra veckans tipspromenad:) Så fick hämta pris. Idag var det bingopromenad och där fick jag två rader så totalt 3 priser fick jag:) och det är verkligen bra saker man kan vinna! Tvättmedel, hårspray och vantar tog jag! Precis va jag behövde.

Nu är jag på väg hem igen.sitter på bussen nu. Är hemma om en dryg halvtimme. Och jag läääängtar. Måste packa Walthers väskor och gå bort till Hattis med. Ser inte min prins förrän på söndag igen. Nu hattis i två dagar sen ska han till sin pappa över helgen. Blir tomt utan honom. men jag har att göra hemma så det går finfint.

Nu ska jag vila lite här på bussen!

Puss o kram på er!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge