En vecka hemma!

Det har gått över förväntan.

Herr Ångestsson kommer då och då, men jag kämpar emot honom hela tiden. Boendestöd kommer 3ggr/dag och jag är grymt tacksam för den insatsen. De ger mig min medicin och har koll på mig.

Igår gjorde jag i ordning min whiteboardtavla i hallen. Från morgon till kväll, måndag till fredag.

Nu ska jag bara följa det. Vilket är det svåra just nu.

Imorgon är det fredag, då ska jag till dagsjukvården på Falköpings Sjukhus. Ska prata med min kontaktsjuksköterska Eva. Känns bra.

Ikväll kommer Carola och ger min medicin. Förhoppningsvis kommer hon tidigare än 20 så vi kan prata och greja här.

Klockan är snart halv 11 på FM. och tiden kryper fram. Minst 1h till jag ska laga lunch. Eller laga och laga, ska bara koka lite pasta eller quinoa. Har qournfärssås över sen igår.

Är så trött och hängig idag. Orkar verkligen inget. Blir bra att Carola kommer ikväll.

I övrigt är det massa som behöver fixas i mitt liv utöver mitt mående. Mitt hem är en enda röra, ekonomin lika så. Men kommer få hjälp av kommunen att få ordning på detta. Har själv tillsammans med Carola och min biståndsbedömare att jag inte ska ta hand om min ekonomi själv just nu. Ska på möte på Soc den 11 oktober tillsammans med Carola. Allt kommer att lösa sig men det kommer ta tid, vilket det får lov att göra. Förhastar jag mig blir allt bara skit och pannkaka av allting.

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge