Nyfunna vänner, lek, stoj o bus!

Alltså blev inte helt som vi planerat av olika skäl. Emma fick backa ur vår myshelg i Göteborg. Men Camilla o jag kom iväg med våra gulliganer. De åkte tidigt imorse från Helsingborg och vi från Tidaholm. Vi kom ca 1h senare än dom till Göteborg. Vi hade kontakt på messenger hela tiden och bestämde att vi möts på hotellet. Hade ju bagage att bli av med innan Liseberg. Deras rum var klart när de kom. Men inte vårt. Vi fick lov att ställa vårt bagage i deras rum. Jättebra! Tack Camilla!

Promenerade till Liseberg sen. Där åkte det ena o det andra. Walther hade tjatat om Lisebergsbanan men när vi väl va framme totalvägrade han… Han är så höjdrädd! Åkte en attraktion där man skulle trampa för att lyfta.. Han fick panik och skrek ”sluta trampa, jag får spindel av denna höjden” ja han sa spindel istället för svindel. Han va kritvit i ansiktet.

Vi har ju bara pratat med Camilla och hennes två gulliganer via messenger och videosamtal där. Men det känns som om vi vi känt varann länge. Och Walther och Theo fann varann direkt. Det är 4,5års skillnad! Och de är sådana kompisar. Jukeboxen, sagoslottet, skepposkoj och fisketuren åkte de tillsammans medan vi mammor såg på eller åkte med Casper. Walther hade aldrig åkt själv. Eller ens velat åka vissa attraktioner men Theo och han åkte! Så kul!

Och vid farfars bilar och skepp och skoj fick man körkort och sjökaptenskort. 4ggr åkte vi farfars bilar varav 1 gång var ett ”dubbelåk” då vi fick tillgång till bakvägen på attraktionerna eftersom jag ordnade intyg från hab och ledsagarband. Superbra! Så 2 körkort fick Walther och jag fick ta polletten sista gången o få körkort jag med 😉 lite rättvisa måste det la va?

Nu är det natt och vi har lagt oss efter en låååång dag på Liseberg!

Imorgon blir det troligen Alfons Åberg som får besök av oss! Skulle inte bli superbra väder tyvärr:/

Sov gott!

Ta hand om er!//