Mysteriet fortsätter…

Farmor är ännu dålig! 

Pappa o Tina har vart hos henne på sjukhuset nu. Hon va blek, inget liv i ögonen och är smärtpåverkad. Dock vill hon ingen smärtlindring ha. Men pappa, Tina och personalen på sjukhuset mer eller mindre tvingade henne att ta smärtlindring. Sår och blåsor har uppkommit på fler ställen på kroppen. Man vet inte vad som är fel. Men att hon blir kvar en tid på sjukhuset. Tack o lov! 

Jag är livrädd ärligt talat. Dör hon nu dör en stor del av mig. 

Jag har ångest och oro. Sover kasst och igår hade jag sån fruktansvärd huvudvärk. Tog två Alvedon 665g. Och sen tog jag mitt melatonin och 2*25mg lergigan (mot oro och ångest). Och till slut somnade jag fram på småtimmarna…

Behöver få annat att tänka på… Min samtalskontakt har semester. Har kontaktat min ssk på öppenpsyk öppenpsyk och bett om att få samtal där.

Det är inte bara detta med min älskade farmor som spökar. Allt detta kring vår separation, min känsla av otillräcklighet! Jag mår pest rent ut! Men nånstans finns ljuset även om jag inte ser det just precis nu. 

Tack för all er pepp och stöttning ni ger! 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge