Vilsen…

Skriver detta inlägg med lösenordsskyddad. Av respekt. Men måste få ur mig mina tankar, min ångest, min rädsla och oro! 

Det finns en person på denna jord som betytt mer för mig än någon annan. Min älskade fina farmor. 

Under en tid har hon haft ont i halsen. Har sagt åt henne att söka vård, men hon tyckte inte det va nån fara. I söndags var jag inne hos henne. Hon va inte sig lik alls. Ringde 1177 som trodde det va virus så hon kunde avvakta tills igår om det inte blev bättre av Alvedon o Ipren. Igår ringde hon våc och fick tid på em. Därifrån skickade man henne sedan till Öron/Näsa/Halsmottagningen på Skas Skövde. Vad som är fel vet man inte. Men det är mer än halsen. Och då hon haft svårt att få i sig både mat och vätska så la man in henne med dropp och smärtlindring. Jag är rädd och orolig. Hon är ju inte ung precis. Och jag hoppas, de får bukt på det och hittar felet. Är så rädd om henne! Utan henne är jag ingenting! Hon har alltid varit vid min sida och varit mer som en mamma än en farmor för mig. 

Idag åker Walther och jag till min mormor i Hova. Men just nu finner jag inte nån glädje i det alls. Men gör det för Walther. 

Slänger in ett par bilder från kvällen hos Inga-Lena med alla goa tjejer i Beauty Sisters. Katarina hade nyhetskväll! Testade både ögonskugga, Eyeliner och läppstift som är nyheter! 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge