Modig kille med ny frisyr!

Alltså Walthers hår var långt, lockigt och han totalvägrade både borsta håret och få det klippt sig. En bekant fick toppat håret på honom för ett par månader sen.
Idag när vi var framme på tôrget gick vi inte till Marias Salong och kikade och frågade om hon hade nån tid för klippning. Kom om 45 minuter så tar jag honom. Walther tittade upp och sa ”ok då!”. Så vi gick iväg och gjorde ärenden och sen tillbaka. Han fick bläddra i en bok och visa, vilken frisyr han ville ha. Och väljer en superkort frisyr… Frågade flera, gånger om han verkligen ville det och ja det ville han! Efteråt fick han massa beröm och godis av frissan!

Han var jättenöjd och alla som kommenterade honom att han var snygg svarade han ”Man tackar!

Nu är han på Hattis= ångest för mamma. Men det funkar!
Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge