Det blir nog bra!

Peter har flyttat möbler idag. Jag fick in soffan och tjock-tvn som jag fick av Elsa. Dock blev lampan kvar i garaget. Får ta den imorgon. 

Kopplade in boxen i tvn o tydligen funkar inte tvn med den digitalboxen, jag höll på ett tag. Till slut sa Walther ”Ge upp och ring morfar istället”. Jag lyssnade till slut och min pappa kom. Men det va han som upptäckte att boxern och tvn inte var kompatibla. Så han åkte hem o h hämtade den tvn de har i husbilen. Jag klarar mig med tjock-tvn. Men pappa sa att det är bättre så Walther har mer och se på. Han ser mycket på Disney channel. Snällt av pappa! 
Nu leker Walther på sitt rum. Byggt en stor tågbana. Jag ligger i soffan med Gel i knäet och ser på tv, äter popcorn och dricker cola zero. 

Bilder på vårt hem kommer så fort jag fått ordning!

Tar sin tid, men blir säkert bra i slutändan!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge