Lite i taget

Vill få ordning nu i lägenheten. Speciellt köket. Är liksom typ första man ser när man kommer in från hallen. Flyttade ut farmors gamla köksbord i köket igen. Kändes extra gött när farmor sa att min älskade farfar köpt det en gång i tiden. Jag var ju bara 3,5år när han hastigt gick bort. Farmor flyttade ifrån huset där min pappa, nu bor och in till stan. Jag har trott att hon köpte bordet då. Men det stämde inte riktigt! Det där bordet kom att betyda ännu mer nu:) stolarna är oxå från släkten, passar inte helt in. Ska försöka få tag i andra eller måla om dom. Och klä om dynorna. Walthers stol (furustolen) får va kvar så länge Walther vill ha den kvar. Han ville inte att vi skulle byta ut den. 

La på nya vaxduken oxå. Stinker av den. Men det ger sig snart! 

Tog mig en fika när jag fått klart på bordet. Nu är orken slut #livetmedutmattningssyndrom.

Ska fortsätta ikväll. Hämtade lite småplock i garaget oxå som farmor inte ville ha. Ett diskställ, några assietter Gröna Anna rivjärn och ett par förvaringsburkar. Får ni se bild på senare.

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge