Rätt håll för”Halta Lotta”

Går utan kryckor hemma och inomhus. Men ute har jag dom. Och den är bättre, men lyckades trampa på en tröskel när jag hjälpte Peter att bära in sängen i nya lägenheten. (Japp Peter flyttar in nu i sin nya bostad.) och såklart på det stället jag haft som mest ont och särdeles största blödningen är. Hade tänkt skippa kryckorna i stan. Men gjorde sååå ont att ens belasta foten. Så kryckorna fick vara med mig. 

Men ser bättre ut än för en vecka sen. 

Sorry för skitig fot!

Det stora såret är ”tätt” och vätskar inte längre. Det var det de skulle ha sytt egentligen! 

Skiter i om jag får massa ärr under foten. Så länge de inte besvärar funktionen i foten. Men ärr under foten är det ingen som ser

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge