Den där ungen…

Är la för goer. Imorse strax före 9 ringde han mig (han sov hos min farmor inatt) och undrade hur det var med foten.

Han skickar sms och frågar nu när han lagt sig (sover i sin egen säng) och kommer och kollar till mig då och då! 

Han har vart jättego och frågat hur det går och klappat på foten. Han stötte till dumt på undersidan och då sa han ”jag ber så mycket om ursäkt!” Kärlek och artighet.

När jag ligger här i soffan har han pallrat upp med kudde och kollar så den ligger bra. 

Jag tar hand om dig tills du träffat en riktig doktor imorgon mamma!”

Ja jag trodde ju att de skulle ringa kl 8 idag. Så ställde klockan. Strax efter 10 ringde dom från röntgen att jag har tid kl 14 IMORGON jag frågade om det verkligen inte fanns tidigare tid då dr sagt det. Men nej fanns ingen tidigare tid! Suck. Så kl 14 imorgon Ska jag på ultraljud av foten. Sen sitta på akuten igen. Får ta bussen in, kör ihop sig med Walther annars. Han ska till Hattis kl 14. Peter lämnar han där. På morgonen ska Walther till tandvården och jag fixar inte o köra bil just nu. Så Peter fick ta ledigt. Vet inte hur jag löser det annars. Suck! Men förbereder mig på flera timmar på kss imorgon. Köpt hem frukt och proteinpudding så jag har att äta på under tiden jag väntar. 

Nu ska jag sova! Natt. 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge