Walther, farmor och Cinderella

Älskar min farmor. Hon ställer upp i vått och torrt. Bjöd mig och Walther på kryssning med Viking Cinderella. Är påväg hem nu. Sitter på bussen och lämnade stadsgården för typ 5 minuter sen. 
Ombord spelade Chiquita upp till dans och äntligen har jag nya skivan. Signerad av grabbarna dessutom. Tack! Walther fick ett par begagnade trumpinnar av Tomas! Lycka! Walther blev superglad! 

Två härliga dagar har vi haft tillsammans Walther, farmor och jag. 

Middagsbuffé igår och frukostbuffé idag. Sistnämnda är den man längtar efter mest. Trots att jag ingen frukostmänniska är. 

Igår kväll efter mat, lite dans och shopping la vi oss i våra hytter. Walther fick välja om han ville sova hos mig eller farmor. Jag blev faktiskt förvånad att han ville sova hos mig. Men glad! Tills jag inatt behövde gå upp på toa och knappt kom ur sängen… Walther kunde inte sova o ville sova bredvid mig. Men lyckades trassla in sina ben med mina och däremellan täckena… O va kissnödig då va inte så skönt… När jag kom tillbaka från toa la jag mig där han skulle legat. 

Fick en hyfsad bild på farmor o Walther vid frukosten idag: 

Jag fotade mig själv med såklart! 

Som sagt är vi på väg hem nu. Trötta men nöjda. Fick oss en gratisbiljett oxå att utnyttja i sommar (gäller 3mån) så nån mer kryss blir det i sommar. Walther vill ju träffa Ville Viking. Men han va inte ombord idag tyvärr! Ikväll kom han sa dom! Trots att det stod i appen att lekandet var öppet. 

Ca 2h kvar till första stoppet och lite energipåfyllning. 

Innan vi är hemma ca 22 ikväll. 

Ska passa på att sova lite nu en stund och lyssna på musik! 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge