Jag vet inte alls!

Tankar far runt i min skalle! Mest tankar ekonomiskt! Hur jag ska lösa allt! Jag vet att jag kan få bostadsbidrag m.m. och kommer ansöka om detta givetvis.

Sen är det problemet med att få Peter att fatta att det inte fungerar längre. Han ville inte gå i familjeterapi eller rättare sagt han har inte tid säger han! Därmed känner jag att jag gjort vad jag kan för att få ihop vårat liv tillsammans.

Jag skrev igår att jag inte skulle skriva ut vad som händer… men gör detta ändå… i låst inlägg… ni är bara några få som har lösen, snälla låt detta stanna oss emellan! Va till och med kluven att skriva ut detta om ny bostad!

Ja vi ska separera IGEN! Samma orsak som sist dvs att Peter är “otrogen”. Han skriver till andra kvinnor, han har tagit långa promenader med Gel och ringer man och undrar var han är är det upptaget. Han pratar alltså med andra.

Han sa till mig en dag att jag inte skulle hålla på med Mary Kay. Jag kan gott hålla mig hemma. Jag behöver inte viktväktarna,  jag är snygg som jag är! För mig handlar inte min viktnedgång att jag ska bli snygg, inte i första hand! Jag vill ha en välmående kropp, full av energi och utan knakande leder och värk. Och så klart få på mig bekväma kläder som inte är tantiga eller är i mysfaktorträsket! Sen såklart är det kul med snyggare kropp också!

Och att han kan säga till mig att jag är tillräckligt snygg och han sen går till andra kvinnor får jag inte ihop. Min hjärna och mitt hjärta säger att jag INTE är tillräckligt snygg i hans ögon! Eller saknar han något mer?

Förlåt om jag är för PRIVAT nu, men njae vårt sexliv är inte vidare bra. När jag har mina svackor har jag inte lust med sex alls. Viss medicinering har också gjort mig mindre sexsugen. Något som han är upplyst om och vet! Känner att han borde pratat med mig och jag kanske kan få ändrat i medicinering m.m. för att få mer lust. Jag personligen känner att ett förhållande inte bygger på sex. Det handlar om vänskap, glädje, lycka, tillit och tilltro och att man kan lösa saker gemensamt! Men uppenbarligen har jag och Peter skilda åsikter om detta.

Jag känner att jag gjort det JAG kan för att lösa våra problem!

Men nu är det massa att lösa!

  • Peter (helst) ska hitta bostad.
  • Bostadsbidrag/tillägg ska ansökas
  • Någon form transport måste lösas för mig att ta mig till och från Skövde.
  • Budget ska läggas ordentligt
  • Walther ska förberedas m.m.

Nu ska jag ge upp dagens arbete som mest har varit rörig i skallen! Hem och prova klänning som Peter tagit med från jobbet då hans arbetskompis fru fixat en som förhoppningsvis passar mig!!

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge