Jag måste vidare…

Jag har lagt ut annons om att jag söker ny bostad till mig och Walther. Ja vi ska, separera Peter och jag. Varför tänker jag inte skriva något om, inte i nuläget och det vill jag att alla respekterar. Några vet varför vi ska separera och snälla sprid inte vidare varför. Det tungt och jobbigt som det är. 

Nu har vi dock funderat lite. Peter har lättare att hitta bostad, han har råd att ha kvar bilen och kan därmed ta bostad utanför stan. Jag har inte råd med bil i nuläget. Så troligen bor jag kvar i lägenheten istället. 

Massa tankar flyr i skallen. Och ja jag vet inte hur vissa saker ska lösas rent praktiskt. Men det finns alltid lösningar på saker. Även om de just nu känns långt borta! Problem är dock till för att lösas! Och vi kommer klara det! 

Idag har jag inte hunnit/orkat träna och nu orkar jag verkligen inte. 

Dags att sova nu. Imorgon ska jag in till kontoret några timmar. Blir skönt och tänka på annat.

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge