Borta bra men hemma bäst!

Skönt att va hemma, med nära och kära! Sova i egen säng! Sen får man ju inte ha sängen helt för sig själv. Gel ska krypa ner o gosa. Walther sov tätt intill första natten hemma. Men skönt o va hemma i sin egen renbäddade säng. 

Jag är trött och tagen. Maten börjar fungera igen. Så länge jag äter långsamt och undviker lök. 
Idag är det strålande sol och sommar! 

Jag är trött så tar det lugnt. Lite jobbigt efter maten nu. Men åt lite för fort bara! 

Ligger i soffan med världens goaste Gel! 

Mysigt! Hon ligger nära och kryper upp och gosar och lägger sig sen längre ner på min mage och myser. 
I övrigt mår jag bra! Ont o öm i armvecket där infarten satt. Blev ju en inflammation i kärlet. Fick hirudoid av sköterskan vid utskrivningen som jag smörjer några gånger per dag samt att jag smörjer med bivaxcreme också. Så det är mycket finare nu än i torsdags. Ssk skrev avvikelse och jag tror en anmälan skrevs också om att man ej bytt infart oavsett om den användes eller ej. Efter 3 dygn bör den bytas! Och jag påpekade innan den tiden att den gjorde ont både med och utan droppet OM jag inte höll armen helt still. Men de tyckte det såg fint ut kring infarten. Det var ingen fara… När ssk drog kanylen på FM innan jag åkte hem var det lite var, ömt och rött. Ssk blev inte glad! Jag sa att jag påpekat för kollegorna att det inte känts ok. Och de skulle bytt den tidigare!

Ta hand om er!//
Posted in IBS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge