3. #Dagens bästa

#Dagens bästa

Att bara få sitta här i studion och jobba med dittan och dattan. Sitta med min kaffekopp och njuta av lugnet! Världens bästa Sales Director var här en stund och vi småpratade lite. Hon ger energi till alla i hennes närhet. Tack för allt stöd och all din peppning Katarina!

Just nu går jag igenom Maj månads utmaning – ett måste för mig att vara med på dessa, då jobbar jag på, jag har nåt att bita när jag kör fast! Sitter även och lyssnar på Kristin Lönnsjö på Lönnsjö Coaching. Som egentligen är min coach på viktväktarna! Men som också driver sin egna coachingfirma! Hon har skapat en gratis onlinekurs för att lära ut bättre självkänsla! Riktigt intressant! Och jag behöver denna pushning och coachning både privat och i mitt arbete!

Så jag kan inte hitta nåt sånt där #Dagens bästa egentligen! Det är nog bara att jag får vara här i studion och på kontoret och njuta!

Idag behövde jag lite extra lugn i kroppen! Då är det bra att åka till jobbet och få energi! Vilket jobb får man det av annars?

Photo Collage Maker_WJeM4L_wmTa vara på er! Va har det bästa med er dag varit?

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge