2. #Om 5år

#Om 5 år

Om 5år har jag Sales Director-dräkten på mig och är Sales Director för mitt team. Jag kör runt i en svart och rosa Minicooper! Drömbilen! Jag har en god stabil inkomst och mitt företag går bra! Jag har varit minst en gång i Dallas med mina Sales Director-kollegor! Min familj är delaktig och stöttar mig i mitt arbete! Vi bor kvar i vår radhuslägenhet i Tidaholm som vi renoverat till en ljus härlig och modern lägenhet! Jag och mina Unitmedlemmar gör många aktiviteter ihop och träffar ibland min gamla unit Beauty Sisters.

Jag har egen studio och kontor i Tidaholm dit mina kunder kommer och även min unit kommer dit för utbildning, coachning och veckomöten! Allt inrett i Mary Kays anda i !

Jag älskar mitt liv lika mycket som för 5 år sen (dvs nu!)! Jag och min Unit taggar för sista kvartalet inför seminariet! Vi ligger bra till i vår Area, top 10 hela tiden!

Här är våran drömbil:

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge