1. #Mitt företag!

#Mitt företag

Jag arbetar som fristående hudvårdskonsult och jag håller på att bygga upp min verksamhet. Den dagen mitt beslut om sjukersättning ska omprövas så är målet att jag är igång ordentligt och kan slippa sjukersättning.

Men mitt arbete går ut på att träffa människor och erbjuda dem en hållbar och bra hudvård med bästa, service och 100% nöjdhetsgaranti. Jag lär ut hudvård och kunderna får pröva produkterna innan de köper.

En del av mitt arbete är att erbjuda andra kvinnor mitt jobb! Och jag har skrivit in en konsult under mig! Två aktiva till så är den röda kavajen på. Innan seminariet ska den på. Men jag leker med tanken att ha klarat den röda denna månaden!

Målbild som min SD Katarina hjälpt mig fixa!

Att arbeta som fristående hudvårdskonsult har flera fördelar:

 1. Frihet, men under ansvar – du bestämmer själv när var och hur du vill arbeta och hur mycket. Du kanske bara vill kunna köpa produkter för husbehov till billigare pris eller kunna serva nära och kära. Eller så vill du ha en kul hobby och ha lite extra inkomst. Eller så vill man göra ovanstående och samtidigt bygga team och göra karriär.
 2. Det finns olika sätt att jobba på. Via hemförsäljning, din webshop, on the go eller bara till nära och kära. Bästa är att kombinera för att få ut mest av ditt arbete.
 3. Inspiration – i massor genom utbildningar, veckomöte, kollegor, din Sales Director, carreer conference, seminariet m.m.
 4. Du känner dig professionell i din buisnessklädsel! Svart knälång kjol, vit blus/top och svart kavaj (när du är Fristående hudvårdskonsult) och svarta skor med hel tå och gärna, klack, när du blir Star team builder får du ta på dig sen röda kavajen. Blir du Sales Director får du klä på dig Sales Director-dräkten som ändras från år till år. Och då har man svart top under kavajen.  Blir man sen National Sales Director då har man en annan dräkt också med svart topp under kavajen.
 5. Socialt umgänge, nya människor!
 6. Jag har fått massa självförtroende sen jag startade 2016
 7. Utmaningar och karriärsstege. Du lägger ditt jobb på din nivå, vill man inte göra utmaningar då struntar man i det. Det är inga tvång. Om man inte vill nå framåt. Då är det perfekt med utmaningsr som både din Sales Director och Lesley Cosmetics (Mary Kay i Norden) ger varje månad, kvartal eller år. De utmaningar du klarar belönas du med resor, ringar, väskor, produkter, presenter m.m.

Vill du också ha mitt jobb? Hör av dig så ska jag berätta mer!

Ta hand om er!//

0 thoughts on “1. #Mitt företag!

 1. Hej Michaela! Vad kul att du hittat min blogg och blev inspirerad av bloggutmaningen! Den var jättekul att göra minns jag så hoppas du också tycker det. Kram och ha en fin fredag!

 2. Hej Michaela! Vad kul att du hittat min blogg och blev inspirerad av bloggutmaningen! Den var jättekul att göra minns jag så hoppas du också tycker det. Kram och ha en fin fredag!

 3. Hej! Är det ok att jag ändrar bilden för utmaningen? Byta datum och även byta plats på olika ämnen.
  /Michaela

 4. Hej! Är det ok att jag ändrar bilden för utmaningen? Byta datum och även byta plats på olika ämnen.
  /Michaela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge