Motorlördag och tips inför sommaren.

Idag var det dags för Labbås Cruisers att ha sin årliga Motorlördag i stan. Massor av bilar och MC stod uppställda i stan på dagen. Ikväll är det cruising. 

Har vart framme en stund på dagen och sen ikväll. Kul! Men Walther gillar inte ljudet utan ville gå hem. Peter och Bengan blev kvar i stan när vi gick hem. Och kom hem nu 3h efter oss. 

Va möe fina bilar annars på stan! 

Innan vi gick fram ikväll smörjde jag benen med Targeted Action Toning lotion samt Cccream Deep. Vips så hade jag sommarben på endast 5 minuter. 

Passade på att smörja in armar och dekolletage med Brun-utan-sol Subtle Tanning Lotion! Den tar dock ca 1 vecka innan man ser resultat på den. Men den färgar inte av sig och kladdar inte. Den blir heller inte flammig utan jobbar med hudens egna pigment. Ikväll efter kvällens hudvård fick även ansiktet en omgång med Brun-utan-sol. 

Givetvis smörjer vi oss i solen. Just nu hade jag bara SPF 50 hemma. Men den behöver nog Walther med sin ljusa hy. Jag tog dock denna idag också. Hellre en kräm med högt SPF än inget alls. Denna Solkräm är vattenresistent i upp till 60minuter. Den är lätt att applicera och kladdar inte av sig.  I ansiktet har jag skydd av både serumet Day Solution (SPF 30) och foundation primer (SPF 15). Tacksam att vi har många produkter för ansiktet som innehåller SPF. För solen tar mer än man tror. Och ansiktet glöms lätt om man skyddar resten av kroppen med kläder. Tänk på det! Givetvis funkar denna Solkräm precis lika bra i ansiktet om man inte har de hudvårdsprodukter som innehåller SPF. 

Så stolt och glad över att få representera ett företag med produkter av högsta, kvalité! 

Imorgon är det jobb i studion som gäller! Eftermiddagspa/öppet hus. Varmt välkomna 15-18. 

Ta hand om er!//