Mitt liv med ADHD

För 2,5 år sen förändrades mitt liv när min ADHD-diagnos sattes och jag fick medicin för den. Sedan dess har massor hänt och jag har mått jättedåligt i perioder (vilket jag gjorde innan med). 

Men det har ändå fungerat hyfsat. Jag har gått på kontroller på öppenpsykiatrin regelbundet. Har en kontaktsköterska som jag kan ringa och rådfråga. Blev dock ett byte nu och idag var första mötet med henne. Jag var nervös och hade ångest innan besöket. Men smsade C innan jag åkte och blev lugnare. Besöket gick bra. Men mycket fick jag dra igen och så. Men denna sköterska kändes precis likabra som den jag hade innan. Blodtryck, puls och vikt togs och allt var bra. Fick svara på massa frågor i olika formulär. Och fick lite för höga poäng på ett par som handlade om ångest och depression. Och ja jag har en tuff fas just nu. Men ssk har skickat vidare till dr så att jag ska få kolla om den medicinering jag nu har fungerar som den ska eller om justeringar eller byte behöver göras. Så bara att invänta den tiden. Även diskussion om ev medicinering till natten kommer att tas med dr. Kändes tryggt idag. Och jag är tacksam att de ser hela biten! Inte bara ADHDn. Nu är det bara en terapeut jag önskar. Men har så mycket omkring nu det får vänta. 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge