Blandad kompott!

Idag har det verkligen varit blandad kompott. Både känslomässigt och innehållsmässigt. Ångesten och oron inför besöket hos min nya psykiatrisjuksköterska, hade ångest även efteråt, men kämpade på. Gjorde nåt dumt (i mina ögon) och ännu mer ångestladdat. 

Tog lunch på stan i Falköping. Buffé på en kinarestaurang. De hade bla sushi.. Älskar sushi. Varje bit är 1 smartpoints. Så långt är det ok. Men att sen ta om, äta kyckling och ris, wokade grönsaker… Lite sås… Hmm…. Där gick saker snett. Mitt tankesätt med viktväktarna försvann. Allt för att jag hade ångest och tankarna for omkring. Inte förrän jag skulle regga i appen vad jag ätit såg jag att den lunchen var inte billig om man räknar smartpoints:/ Man lär av misstag! Såhär i efterhand kan jag inget göra mer än att tänka nästa gång. Inte äta ute ensam om jag mår dåligt tex. Fast maten var iaf helt ok. Och jag hade lite tänk. Blev mineralvatten som dryck! 

Walther hade tid hos tandhygienisten strax efter han slutat skolan. Så jag hämtade honom i skolan och så drog vi till tandvården. Duktig kille hela tiden. Pratade även med hans tandläkare och vi får själva ihop med Walther avgöra om det är läge att fortsätta tandregleringen. Walther totalvägrade svara tandläkaren. Men vi ska kontakta tandvården när vi bestämt oss. Vi frågade om det var ok att testa tandställningen hemma (inte använd på typ 1 år) eller iaf ta fram den och prata om den. Vilket var ok. Så hemma fick han prova den i ca 20 min. Gick bra även om han själv är kluven. 

Efter tandvården hämtade jag paket på Ica och sen tog vi en fika hos min farmor. Njöt ute på altanen hos henne. 

När vi kom hem packade jag upp mitt paket. Massa skoj! Nyheterna från Mary Kay! 

Kolla in våra snygga skuggor! Mee like so much!

Sorterat och satt in mina skuggor i mina Cosmetic tray. 

Välkommen att boka din makeup nu!

Grabbarna åkte till scouterna efter middagen och jag var kvar hemma. Var så trött! Passa på att göra lite selfies. Inte bästa bilderna. Men jag bjuder på’t! 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge