Må bra!

Ja det behöver alla få göra. Stora som små! I Mariestad har man startat en grupp för Stöd och trygghet till anhöriga och mobbade/mobbare. Det är en stödgrupp och tanken är att man ska stötta varann och även kunna få hjälp som anhörigmed att anmäla till skolan, socialen och polis och även få stöttning vid tex möten som rör ens barn som mobbas/mobbar. Jättebra initiativ! Ikväll hade de måbrakväll och jag blev inbjuden att representera Mary Kay. Hade hudvårdsklass för ett gäng. Jätteskoj. 

Sen fanns det lotterier dit jag bla skänkt ett litet handset. I övrigt fanns ett antal kassar med olika tema med en röd tråd Må bra. Måbra-kasse för barn, bakkasse, fredagsmyskasse, presentkort, spakasse m.fl. Köpte 2 lotter och vann kassen för barn. Walther fick den när jag kom hem. Han undrade om det fanns Lego i den. Tyvärr inte. Men massa saker och han var inte besviken för att det inget Lego fanns. Var såpbubblor, spel, vattenballonger, pussel, pennor, pyssel, ett gulligt lamm m.m. Walther la sig ikväll och hade lammet intill sig. Han döpte det till Lammy efter lammet i Doctor Mcstuffins. Det snarkas för fullt inifrån Walthers rum. 

Mysigt med ny kompis i sängen.

Walther ville provspela Domino-spelet en gång men blev ledsen att han inte kunde reglerna, han hade aldrig spelat det. Jag sa att jag lär honom. Och så blev det. Och JAG fick stryk i Domino! Men kul var det! Fast Walther la bitar nära bordskanten och ville helst byggt nedåt hela tiden. ”Vore skoj om de trillar ner, eller hur mamma?” 

Spelmys.

Övrigt innehåll i kasse och på kasse visar jag på Instagram (kommer upp i widget) under morgondagen. Måste ladda telefonen… 

Och sen måste jag äta nåt nu… Blodsockerfall… Ätit dåligt under dagen… Och faktiskt unnat mig fantastiskt gott glutenfritt och laktosfritt hembakt Fikabröd. Så gott! 

Men tack till Eva c/o för en fantastisk dag! 

Hörs! 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge