Yes!

Efter de senaste dagarnas nedstämdhet och ångest så vet jag att jag gör vissa saker rätt ändå. Ännu ett veckomöte på Viktväktarna och jag trodde inte mina ögon när jag ser att jag tappat ytterligare 1,9 kg. Alltså! Och det är mest maten jag ändrat. Maten gör 80%! Vet ett par som av skador och sjukdom inte kan träna och röra sig som man borde. De kör viktväktarna och de går NER i vikt! Det är ingen diet. Du äter bara bättre kost, med mindre mättat fett och mindre socker. Och du får äta ALLT. Men med måtta! Och du äter det du blir mätt av. Jag väger och mäter maten förutom det mesta av frukt och grönt som har 0 smartpoints. Och jag blir mätt! 

Idag har jag haft en sådär dag då jag inte varit hungrig = jag utnyttjar inte mina smartpoints till fullo som jag borde! 31 smartpoints/dag ska jag äta men får äta upp till 38 och inte under 28. Just nu ligger jag under med 9 smartpoints och jag tycker jag äter o äter. 

Printscreen från appen över min dag

Ikväll har jag ätit massa gott… Fast bara frukt och bär!

Mini keso laktosfri och bär 1 smartpoints

Massa gott! 0 smartpoints

Jag orkar inget mer ikväll! Så ja jag får ligga under min budget! 

Jag måste lära mig äta lite även om jag inte är hungrig. Speciellt lunch! Måste alltid ha färdig matlåda att värma om jag är ensam hemma. Annars blir det ännu värre att jag inte äter om jag inte är hungrig. Tråkigt men sant. 

Nu ska jag krypa till kojs. Har huvudvärk just nu, migränliknande:(

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge