#Maxword nr 22 och nr 23

Hej ​Detta är en del av sweetwords och maxarnas utmaning #Maxword

22 – Så fick du ditt namn

Vet inte om det stämde, men mamma hade en dröm när hon väntade mig. Hon drömde att hon väntade tvillingar och när de föddes var det tvillingar, en pojke och en flicka. Pojke hette Martin och flickan Mikaela.

Min pappa sa då att dessa namn skulle de välja emellan! Och så blev det Mikaela (som jag ändrat stavning på sen till Michaela).

23 – Favoritårstid!

Slänger in ett videoklipp där jag tecknar min favoritårstid

Jag älskar sommaren och dess värme. Man kan vara ute hela tiden och jag har möjlighet att ha med mitt jobb ute. Tex om jag har pappers/datajobb, bara o sätta sig på altanen med en kopp kaffe eller en iskall cola zero med is och citron och bara njuta av att sitta ute och faktiskt ändå jobba!

Och alla blommor, midsommar, GLASS, sol och bad! Denna sommar kommer jag nog tillbringa mycket i stallet och på hästryggen! Har lite småplaner ev… blir nog riktigt bra!

    Ta hand om er!//

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    CommentLuv badge