#Maxword nr 19

Hej ​Detta är en del av sweetwords och maxarnas utmaning #Maxword

19 – Favorit på gottebordet
Alltså! Just nu äter jag knappt godis! Blir mer morötter, tomater, gurka, blomkål m.m. när vi har mys. Peter äter gärna godis och Walther ibland. Men jag håller mig ifrån. Jag SKA gå ner i vikt!

Men har hittat alternativ så jag kan unna mig nåt extra gott! Tex denna godismix. 2 smartpoints på 10 bitar. Jag lägger 10 bitar i en skål och gömmer påsen. Och jag fixar det! Bara älskar lakritsbitarna. Kunde varit lite mer variation dock, 3 olika sorter i en påse. Men de som finns är grymt goda! 

Sen hittade jag även alternativ till fikabröd. Bars från Weight watchers. 3 smartpoints/bar. Och jämför med bulle tex som är på 7-8 smartpoints. Finns fler bars, men dessa är glutenfria! Tyvärr finns det inte många sorter som inte är det! Vår shop som finns på mötena hade bara denna hemma. I webbshopen finns ett par till. 

Annars är jag grymt svag för Toffifee eller hur det nu stavas och After Eight! Smaskens! 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge