Kärlek, stolthet och tacksamhet!

Igår morse innan Walther åkte till skolan pratade vi om ditten och datten. 

Han kikade på min måltavla jag har på väggen i köket/hallen. Min måltavla jag gjorde i höstas som visar VAD jag vill uppnå med mitt jobb! Nu ska den göras om tänkte jag. Men i alla fall så kollade Walther den och han undrade vad de olika sakerna betydde. Jag förklarade för honom. Och så visade jag fotona som Katarina tog på mig igår i den röda kavajen. Walther tyckte absolut att jag ska ha den. Tror mer på att det är för att det är hans favoritfärg, för tror inte riktigt han förstår varför jag vill ha den. Varpå han säger ”Jag är så implo… Impro… Va heter det, glad över dig mamma! ” Frågade lite försiktigt om det var imponerad han menade och det var det. Sen sa han så fint ”du har ju så snygg kavaj och så fina märken som Katarina gett dig för att du jobbar så bra mamma!” Älskade unge! Jag blev varm i hjärtat och tårögd! Vilken coach till son jag har… KÄRLEK? ? ? 

Unnade mig en ny personlig almanacka från Personlig almanacka. Så ikväll har det planerats och donats. Och den är så fin, med fina insidor, målarsidor, adressbok, anteckningar m.m. Sååå fin! Sååå nöjd! 

Uppdaterade min bakgrund på mobilen med:) 

Nu ska jag sova! Händer inte mkt idag. Måste dock planera massa, bilen är på verkstad och är inte klar, så jag får gå ner till skolan och hämta Walther och sen vidare till musikskolan och sen till Hattis.. Bra med motion…. Men är lite tajt med tid mellan skola och musikskolan men det går nog rätt bra. 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge