Segt som kola…

Ja så är det i huvudet just nu. Tacksam att C va här en sväng och livade upp det lite och hjälpte mig. 
Lämnade Walther på Hattis utan minsta gnäll. Va inget gnäll innan heller. Kändes skönt. Sen saknar jag min prins Walther oerhört mycket när han inte är hemma. Men på fredag ses vi igen och då ska i hyra film till fredagsmyset. Walther visade nåt klipp med Ghostbusters på Youtube. Och då sa C att den kan man hyra på Direkten här i stan. Och det tyckte Walther var ett bra fredagsmys. Så så får det bli. Visst finns den som tecknad med? Funderar på om den skulle passa Walther bättre än otecknad?! Nåja det återstår att se. 

Suttit och sett Göra kanal – Kanalkungens hemlighet ikväll. Dessa filmer älskar jag. Satt och stickade på en present till en vän också. Återstår en del jobb med det, de små sockorna är klara, bara att fästa trådar. 

Får fortsätta imorgon med stickandet. Men visst är dom söta? 

Godnatt! 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge