Biomys

Fått presentkort på bio i julklapp och hade biljetter vi fått tidigare kvar. De sistnämnda går ut i Januari så jag passade på att boka biljetter tills kl 18 igår kväll. Hundraettåringen –  som smet från notan och försvann. Och jag tyckte den var bättre än föregångaren Hundraaringen som hoppade ut från fönstret och försvann. Va inte så mycket sprängningar som i första filmen, även om en hel del smällande förekom i nya filmen med. Men den var så bra, och nu får jag ta mig Pressbyrån och köpa Folksoda… Haha! 

Var ju lite reklam på kommande filmer innan filmen började och det var filmer jag gärna hade tagit med Walther på. Men han tvärvägrar bio. Han får panik om vi nämner att vi ska gå på bio. Det är ljudet som är jobbigast. Och ja visst finns det hörselskydd men jag tror inte det är nåt alternativ just nu då han även är känslig för beröring och tryck. 

Men Peter och jag njöt av biobesöket. Nästa gång blir det nog Skönheten och odjuret, Disneys klassiker fast otecknad. Himla kul att se reklamen och sen både jag och Peter säger ”den filmen måste vi se!” 

Hade vi haft mer planering tillsammans inför biobesöket hade vi nog ätit nåt gott också i Skövde. Men jag kom på detta med bio vid 13.30 och Peter va hemma ca 15.30 och vi skulle göra oss i ordning mm. Så blev lite tajt. Men det tar vi nästa gång sa vi, den som väntar på nåt gott…. 

Vi njöt ändå av biobesöket. Köpte popcorn och dricka och njöt av det det och filmen. 

Nu ska jag sova. Frusen och har huvudvärk. Bara jag inte blir sjuk. Har inte tid med det! 

Kram o god natt! 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge