Nattligt by MammaKaos

Här ligger jag, kan inte sova. Ser på gamla Tv-serier på Öppet Arkiv,  just nu Varuhuset från 1980-talet.

Jag är helt slut, men så mycket snurrar i skallen. Oron för vad dr ska säga på fredag om Walther och örat. Min mage krånglar, har varit massa, annat omkring som påverkar o tar energi. 

Men ljuset i tillvaron är familjen. Peter, Walther och Gel. 

Walther fotar med sin mobil och skickar till min mobil. Och så skickar han massa andra goa meddelanden. Idag fick jag två goa meddelanden, undrar dock va han tänkte när han skickade nr 2?

❤️ ❤️ ❤️
Funderar han på julklapp tro?

Min älskade unge. Alltså han kan han. Igår var han världens bästa unge, äsch det är han jämt, men alltså han va nåt extra igår. Men man blir kanske sån av att få jullov? Han visade sin humor och busiga sida. Och bad mig att posa framför kameran, skulle göra V-tecken också sa han. Men inte räcka ut tungan, för fula kort ville han inte ha! Ska han säga som larvade sig när jag försökte fota honom i förrgår. 

Men såhär blev fotot på mig. Riktigt bra för att bara vara 11åring. 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge