MammaKaos julkalender LUCKA 20: Tomte eller ej på julafton.

Åh jag bara älskar när det bankar på dörren och piruetter som uppstår när man ser att det minsann är tomten. För inte är det nån som klär ut sig? 

Alltså i vår familj tycks det va så att när man når en viss ålder så ”behövs inte”  tomten. Men jag tycker att så länge Walther tror på tomten så ska han komma på julafton. Walther har ju kollat i almanackan och räknat och öppnat luckor i sina kalendrar. Och säger dagligen att ”på nr 24 i december kommer tomten, men bara om man varit snäll och det har jag väl varit mamma?” 

Och för att hålla tanken i liv att det är en riktig tomte så har vi lejt en tomte som kommer kl 14:30. 

Och jag tänker aldrig säga nåt om att det är nån som klätt ut sig, så länge han inte säger nåt själv. Men så länge han tror på tomten så är det den riktiga tomten som kommer. Och jag hoppas ingen annan avslöjar nåt för honom. 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge