Oron och rädslan!

Alltså sen i mitten av mars har vi åkt in och ut från Öron/Näsa/Halsmottagningen nästan varje vecka med Walther. Var lugnt under en period i höst. Och då hade vi hoppet uppe och trodde verkligen vi skulle slippa åka mer och slippa denna hemska antibiotika. Men ack så fel vi haft. 

I slutet av november togs nya prover och ny datortomografi gjordes. Göteborg var kontaktade då våra läkare inte vet hur de ska gå vidare med det. 

Dock blev Walther lite dålig den helgen han fyllde år. Ny tur till öron/näsa/Halsmottagningen och ny omgång antibiotika. Fick då uppläst från journalen att DT såg bättre ut än i somras. Och att Göteborg inte tyckte det behövde göra bedömning nu.  Och jag fick lite mer hopp igen. Tills i onsdags då ett brev från dr kommit om att han återigen kontaktat Göteborg för bedömning. Det är inte ok att få feber så fort antibiotikakur avslutas, och att han dessutom har ont och VISAR det. Ska på kontroll hos dr Dahllöf på Skas Skövde på fredag och hoppas på lite mer positivt. 

Walther frågade mig om vi skulle vara hemma i jul. Jag sa att det ska vi och frågade varför han undrade. ”Jag tänkte så vi inte behöver sova på sjukhuset, du vet vi var ju där på midsommar mamma, men jag vill va hemma på julen mamma” han funderar och grunnar. Med all rätt. Är lite orolig att nåt är på gång, han brukar ju säga saker och det slår ofta in… Hoppas det inte gör det nu. 

Vill också va hemma i jul. Men oron och rädslan gnager i mig. 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge