Flip eller Flop?

Jag är sen länge medlem i Sveriges Radio Skaraborgs publiknätverk och fick erbjudande om att vara med i Flip eller Flop, ett fredagsnöje som de har varje fredag eftermiddag strax efter 15:30-16. Jag tackade ja, och idag var det dags. Så jag begav mig till Radiohuset i Skövde vid 15-tiden för fotografering och intervju innan Flip eller Flop-sändningen. Blev bjuden på glögg o pepparkaka i studion. Och så va det ju detta med Flip eller Flop. De spelar 3 nya låtar och sen får vi i Juryn tycka till om dessa om de är Flip eller Flop. Juryn består av två ordinarie medlemmar och 1-2 gäster, varav en är från publiknätverket. Jätteskoj att få va med. Och ärligt lät det inte så hemskt som jag trodde. 

Här kan ni lyssna på oss alla i en förkortad variant (ej musik eller nyheter) http://t.sr.se/2gSguLY

Och här är en bild på mig innan sändning:

Foto: Jenny Josefsson, Sveriges radio Skaraborg

Avslutade min visit i Skövde med en sväng inne på Rusta och sen lite käk på Max. 

Ta hand om er!//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge